Minik Sporcuların Boks Sevgisi!

0
157

spor-boks1İskenderun Belediyesinin Yaz Spor Okullarında, Minik Boksörler İskenderun Belediyespor Boks Antrenörü Hasan Erdener Öncülüğünde Çalışmalara Başladı

İskenderun Belediyesi Boks Takımının Antrenörü Hasan Erdener yaz dönemi çalışmalarını sıklaştırdı. Özellikle minik sporcularla birebir ilgilenen ve onların spora yönelmesi ve yaptıkları işi bilinçli yapmaları adına gayret sarf eden Erdener, çocuklara boks sporunun tekniklerini ve inceliklerini aşılıyor.

İskenderun Belediyesinin ‘Yaz Spor Okulları’ uygulaması çerçevesinde Boks kategorisi büyük ilgi görüyor. Kapalı Spor Salonunda haftada 3 gün süren çalışmalar Boks Antrenörü Hasan Erdener eşliğinde sürdürülüyor.

Minik sporculara seslenen Erdener, boksun çok önemli bir spor olduğunu, ayak ve vücut hareketlerinin özellikle büyük bir önem taşıdığını kaydederek; “Boks yapan bir sporcu, gerektiğinde kelebek gibi yumuşak uçacak ve de yeri geldiğinde arı gibi sokacak” dedi.

Yaz dönemi boyunca çalışmaların devam edeceğini ve gayelerinin İskenderun’dan Boks sporuna dünya çapında sporcu ve sporcular kazandırmak olduğunu da ifade eden Hasan Erdener, kamuoyunun yakın ilgi ve alakasından ötürü mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here