Minik Kızlar Çanakkale Yolunda

0
191

tekvando3Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübünün minik kraliçeleri Çanakkale’de ilimizi temsil edecekler. İl Şampiyonu olan Kraliçeler “Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonasında” boy gösterecekler.

12 Temmuz Pazar günü Antakya Spor Salonunda yapılan Minikler Tekvando Hatay İl Şampiyonasında, İskenderun Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü sporcularından 30 kğ’da yarışan Hatice Çetinkaya, 33 kğ’da yarışan Sıla Sert ve 45 kğ’da yarışan Elif Tuana Parmaksız, bütün rakiplerini geçerek Hatay Şampiyonu olmuşlardı. İl Şampiyonları, 29 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında Hatay ilimizi temsilen Çanakkale’de yapılacak olan Minikler Türkiye Tekvando şampiyonasında yarışacaklar.

Kulüp Antrenörü, aynı zamanda Milli Takım Antrenörlüğü de yapan Mehmet Korhan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Çanakkale Zaferinin 100 yılı etkinlikleri kapsamında, Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan Minikler Türkiye Tekvando Şampiyonasında sporcularımızın da olması gurur verici. Çanakkale, toprağımızı savunmak için kanının son damlasına kadar çarpıştığı 253 bin şehidimizin yattığı topraklardır. Burada iman gücünün hakim kılındığı büyük bir zafer yazılmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle sporcularımızın yarışmadan ziyade bu önemli ilimizi görecek olmaları benim için ayrı bir duygudur. Ancak bununla beraber sporcularımızın İskenderun ilçemizi ve Hatay ilimizi en iyi temsil edeceklerine inancım tamdır” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here