Milyonfest Arsuz Gelenekselleşebilir!

0
878

Arsuz’daki 4 Günlük Festival Maratonunun Muhteşem Kapanışını Selda Bağcan ve Duman yaparken, yoğun ilgiyle başlayan ve her gün katlanarak artan katılım, festivalin gelenekselleşeceğinin sinyallerini verdi!

Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği birçok büyük festivalde yüz binlerce genci rock ve alternatif müziğin yıldızlarıyla buluşturan Milyon Yapım’ın yepyeni festivali MilyonFest Arsuz, muhteşem bir finalle sona erdi. Festivalin son gününün kapanışını usta sanatçı Selda Bağcan ve ülkemizin en iyi rock gruplarının başında gelen Duman yaptı. Festivale ilginin büyük ve katılımın yoğun olması, festivalin gelenekselleşeceğinin sinyallerini de verdi.

Başta Arsuz ve İskenderun olmak üzere bölgenin diğer şehirlerinden gelen gençler festivale sahip çıkarak büyük ilgi gösterdiler. Yüzde yüz Müzik ve Eğlenceyle, Redbull katkılarıyla düzenlenen festival Milyon TV ekranlarından da canlı olarak yayınlandı.

Tarihi, turizmi ve kültürel değerleri ile ön plana çıkan yaz aylarının vazgeçilmez tatil beldesi Arsuz’da yapılan MilyonFest Arsuz, Umut Kuzey öncülüğünde, Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyesi katkılarıyla gerçekleşti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here