Milli Yüzücü Programını İptal Etti

0
228

alper sunaçoğlu2Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği (HATİAB) ve Avrasya Hospital’ın sponsorluğunda 30 Ağustos Zafer Bayramında (bugün) Arsuz’dan İskenderun’a “Barış” için yüzecek olan Milli Yüzücü Alper Sunaçoğlu’nun programı sağlık sorunu nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Sponsorları ile birlikte dün İskenderun’a gelen Milli Yüzücü Alper Sunaçoğlu, İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde, gerçekleştirmeyi planladığı Arsuz’dan İskenderun’a yüzme programı hakkında bilgi verdi.

30 Ağustos’ta gerçekleştirmeyi planladığı bu programın iptal edildiğini söyleyen Sunaçoğlu; “Yaklaşık üç aydır vücudumda kasılmalar oluyor. Üstüne de üç gün öncede zehirlendim. O nedenle yarın (bugün) gerçekleştirmeyi planladığım yüzme programını ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldım. Ben bu yüzme programlarını barış için yapıyorum ve yüzme günlerimi de her zaman için milli bayramlarda gerçekleştiriyorum” dedi. Milli yüzücü Sunaçoğlu, Arsuz’dan İskenderun’a olan yüzme programını, sağlık sorunlarını atlatması halinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında gerçekleştirebileceğinin de altını çizdi.

Aktivist Milli Yüzücümüz Alper Sunaçoğlu, Suriye’de düşen Türk jetinde Şehit olan pilotlarımızı anmak için “Sevgi, Barış, Kardeşlik, İnsanlık” adına da Samandağ’dan Suriye’ye yüzecekti. Lazkiye’ye yüzme girişimleri olan Milli Yüzücü Sunaçoğlu, hem bu rahatsızlık hem de güvenlik sorunu nedeni ile bu programı da iptal ettiğini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here