Milletvekili Karasayar Çarşı-Pazar Geziyor!

0
110

orhan karasayar24Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, seçim çalışmaları çerçevesinde dün Perşembe Pazarı ile Dumlupınar Mahallesinde halkla ve esnafla bir araya geldi. Vatandaşlarla tek-tek el sıkışan Milletvekili Karasayar, Türkiye’nin büyümesinin devam etmesi için partilerinin yeniden iktidara gelmesi gerektiğini belirtti.

İskenderun Perşembe Pazarında esnaf ve vatandaşlarla tokalaşan ve sohbet eden Ak Parti Milletvekili Orhan Karasayar, daha sonra Dumlupınar Mahallesindeki esnafları da ziyaret etti. Yolda karşılaştığı tüm vatandaşların hatırını soran Vekil Karasayar, Ak Parti’ye destek istedi.

orhan karasayar25

İstikrarın devam etmesinin gerektiğine işaret eden Ak Partili Karasayar; “Bugüne kadar halkımız için çalıştık. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızın teveccühü bizi yeniden iktidara getirecek. Bizler de bu güvene layık olmak için elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız” dedi.

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’a Perşembe Pazarı ile Dumlupınar Mahallesi ziyaretinde, Ak Parti İlçe Teşkilatı yöneticileri, Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve bazı partililer de iştirak etti.

orhan karasayar26

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here