Milletvekili Ertem; “Sorumluluğumuz, Cumhuriyetimizi Sonsuza Dek Yaşatmaktır”

0
94

birol-ertem-3Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Dr. Birol Ertem, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 93. yıldönümü münasebetiyle yazılı bir mesaj gönderdi.

Türk Milletinin, Cumhuriyetin şanlı tarihini bilerek onu koruyup aydınlık geleceğine sımsıkı sarılacağına olan inancın tam olduğunu vurgulayan Ertem; “Atatürk’ün önderliğinde, büyük Türk Milletinin kanı, canı ve emekleriyle kurulan Cumhuriyetin tüm değerleriyle sonsuza dek yaşatılması herkesin üzerine düşen ortak sorumluktur.

Milletçe duygu birliğimizin büyük bir heyecanla tezahür ettiği bugün, her zamankinden daha güçlü bir şekilde kenetlenme, milli birlik ve beraberliğimizi gösterme günüdür. Bölünmez bütünlüğümüze, Demokrasimize, Cumhuriyetimize ve Atatürk’ün devrimlerine sahip çıkarak; çağdaş, laik ve demokratik Türk Cumhuriyetini sonsuza dek yaşatacağız. Bu uğurda mücadele etmek gelecek nesillere karşı sorumluluğumuz ve milletimize karşı borcumuzdur.

Bu duygularla; tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor, eşsiz bir mücadeleyi zaferle taçlandıran başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve gönül borcuyla anıyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here