Millet Parkında Beş-Ses ve Soydan Soydaş Konseri

0
284

Sanatsal ve kültürel etkinlere büyük önem verdiklerini belirten İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali çerçevesinde Millet Parkında ses sanatçıları Beş-Ses ve Soydan Soydaş tarafından halka ücretsiz konser verileceğini söyledi.

Kültürel ve sanatsal etkinlikler ile başta gençlerimiz olmak üzere her yaş grubunun sosyal hayat içerisinde yer almasına katkı sağlamak istediklerini belirten Başkan Tosyalı; “Belediyemiz tarafından düzenlenecek olan 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali çerçevesinde 21 Haziran Cuma Saat 21.00’da millet parkında düzenlenecek olan Soydan Soydaş & A*Star Band konserine ve 23 Haziran Pazar Saat 21.00’da millet parkında düzenlenecek olan Beş-Ses konserine tüm halkımız davetlidir” dedi.

Kültürel ve sanatsal faaliyetlerin öneminden bahseden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “Kültürel etkinliklere ağırlık veren, sanatsal faaliyetlerin her zaman içerisinde olan bir belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Bu anlamda çeşitli organizasyonlar düzenliyoruz. Festival komitemizin ise çalışmaları son aşamada. Kısa bir süre sonrada festival programı kamuoyu ile paylaşılacak” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here