MHP İl Başkanı Akdaş; “Oynanan Oyunlara Karşı Bilinçli Olun”

0
126

mhp il başkanı1Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay İl Başkanı Adnan Akdaş, yaptığı yazılı açıklamada, Taksim Gezi Parkı olaylarına değindi.

Türkiye’nin yaklaşık bir haftadır Taksim Gezi Parkı merkezli olaylara kilitlendiğini ifade eden Akdaş, meydana gelen olaylarda Abdullah Cömert’in hayatını kaybetmesinin kendilerini üzdüğünü dile getirdi. Akdaş; “Yıllardır birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşayan Hatay Halkı da yanlış söylemlerin kurbanı olmuş, 11 Mayıs’ta Reyhanlımız da patlayan bomba ve son olarak Antakya’da yapılan gösteriler sırasında vurularak ölen Abdullah Cömert olayı Hataylılarda gerilime ve endişeye yol açmıştır. Abdullah Cömert’in vurulması olayını tasvip etmediğimizi, demokratik hakkını kullananlara karşı daha ölçülü ve insani yaklaşılmasını, toplumsal huzuru bozacak her türlü davranışlardan kaçınılmasını istediğimizi belirtiyoruz” dedi.

MHP olarak, milletin huzurunu bozacak, devlet ile milleti karşı karşıya getirecek, birlik ve bütünlüğümüze zarar verecek hiç bir tavrı kabul etmelerinin mümkün olmadığının altını çizen Akdaş; “Abdullah Cömert’e Allah’tan Rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyor, bu hadiselerin artık Hatay’ımız için son olmasını temenni ettiğimizi belirtiyoruz. Bu vesileyle halkımızda sağduyulu davranmaya, oynanan oyunların bilincinde olarak oyunlara alet olmamalarını, Hatay’ımıza tekrar huzur gelmesi için gayretlerini esirgememelerini dilediğimizi, kardeşliğimizi bozacak olayların son bulması için dualarınızı esirgememenizi bilhassa istediğimizi belirtiyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here