Meydanspor Dolu Dizgin!

0
123

Hatay 1. Amatör Küme Play-Off Müsabakaları

2019-2020 Sezonu Hatay 1. Amatör KümePlay-Off müsabakalarına Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Meydanspor, Dörtyol Esnafspor’u 2-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. İskenderun Yıldızspor, Kırıkhan 1461 Spor’u 5-2 mağlup ederken, İskenderun Kayraspor ise Maşukluspor’u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

İskenderun Meydanspor’da Liderlik Keyfi 2-0

Dörtyol ilçesinde yapılan karşılaşmada İskenderun Meydanspor, Dörtyol Esnafspor’u 2-0 mağlup etti. İskenderun Meydanspor’un gollerini Sezgin Yelmer attı. Alınan bu sonucun ardından 4 karşılaşmada 4 galibiyet elde eden İskenderun Meydanspor, 12 puan ile liderliğini sürdürdü.

İskenderun Yıldızspor, Kırıkhan 1461 Spor’u 5 Golle Geçti

Play-Off’un bir diğer maçında İskenderun Yıldızspor, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Kırıkhan 1461 Spor’u her iki yarıda atılan gollerle 5-2 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Ömür Akay, Hamza Erkal ile Y. Emre Güllü’nün yönettiği karşılaşmada Yıldızspor’un genç yeteneği Halis Aktuğ 3 gol atarken, diğer golleri de Rıdvan Fındık ile Ömer Şimşek kaydetti. Kırıkhan 1461 Spor’un gollerini de Ali Yavuz Öztürk ile Mustafa Asil attı. İskenderun Yıldızspor, bu galibiyetin ardından puanını 9’a yükselterek grupta ikinci sırada yer alıyor.

Maşukluspor: 0-İskenderun Kayraspor: 1

Hatay 1. Amatör Küme Play-Off Liginde mücadele eden bir diğer takım İskenderun Kayraspor ise Antakya Nazım Koka sahasında yapılan karşılaşmada Maşukluspor’u 1-0 mağlup etti. Misafir ekip İskenderun Kayraspor’un golünü Kürsat Sevin attı. Kayraspor, bu galibiyetin ardından 5 puan ile dördüncü sırada yer alıyor. Haftayı yenilgiye kapatan ve 5 puanı bulunan Maşukluspor da averajla beşinci sırada bulunuyor. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here