Meydan Gençlik Şampiyon!

0
202

İskenderun Belediyesi tarafından organize edilen 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali etkinlikleri arasında yer alan Plaj Futbolu ile Halı Saha futbolunda tüm rakiplerini geride bırakan FC Meydan Gençlikspor ile Meydan Gençlik 1453 takımları iki şampiyonluk kupasını da müzesine götürdü.

Meydan Gençlik 1453 takımı İskenderun Belediyesi Sahil Spor Kompleksinde yapılan final karşılaşmasında güçlü rakibi Gevezespor’u, Cemil Karakurum ile Arif Özdemir’in attığı golle 2-0 yendi. Meydan Mahallesi temsilcisi, kalabalık seyirci kitlesinin heyecanla izlediği müsabakanın ardından şampiyonluk kupasını da aldı.

Şampiyon takıma kupasını, karşılaşmayı eşi Arife Tosyalı ve ASKF Başkan Yardımcısı Ayhan Dik ile birlikte izleyen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı verdi.

Final karşılaşmasını 2-0 yenilgiyle kapatan Gevezespor turnuvanın ikincisi, Galacticos üçüncü, Betspor’da dördüncü oldu.

Meydan Mahallesi adına Zeyni Ceylan, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Hatay ASKF Başkan Yardımcısı ve Festival Spor Organizasyonu sorumlusu Ayhan Dik’e, turnuvanın güzelliği nedeniyle Meydanspor’un formasını hediye ederken, Başkan Tosyalı da şampiyonaya katılan tüm takımları tebrik etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here