Mevlüt Dudu; “Laik Rejimimizi Korumak İçin Hayır”

0
193

CHP Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu; “Laik Rejimimizi Korumak İçin Hayır”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Avukat Mevlüt Dudu, ‘Hayır’ çalışmalarını referanduma günler kala yoğun bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Bu kapsamda İskenderun esnafını CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve CHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Nilgün Selçuk ile birlikte gezen Milletvekili Dudu, Hayır’ın önemini anlattı.

İskenderun Kanatlı Caddesi üzerindeki esnafları tek tek gezen CHP’li Vekil Dudu; “Hayır’ın ülke için, çocuklarımız için tarihi önemini anlatıyoruz. Esnafımızın duruşu, umudumuzu arttırıyor. Esnafın gösterdiği ilgi bizleri oldukça memnun ediyor Hayır çıkacağından umudumuz çok büyük ölçüde arttı. Gezdiğimiz esnafların yaklaşımları bizi mutlu ediyor. Başaracağımıza kesinlikle inanıyorum. Haydi Türkiye, sandıkta Hayır çıkaralım” dedi.

CHP İskenderun İlçe Örgütünün Hayır Kampanyası çerçevesinde sahil bandında kurduğu “Kararsızsan Avukata Sor” çadırını da ziyaret eden Dudu; “İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve çadırda görevli Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Nalan Akkülah ile vatandaşlarımızı 100 yıllık demokratik parlamenter laik rejimimizi korumak için Hayır oyu vermeye çağırdık” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here