Mete Aslan; “Herkes Bildiği İşin İyisini Yapar!”

0
99

Demokrat Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Mete Aslan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Aslan, kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada, üç dönem belediye başkanlığının ardından geçen 10 yıllık süreçte siyasetten kopmadığını ve İskenderun’da yaşamayı sürdürdüğünü belirterek; “Bu on yıllık süreçte iç ve dış siyaseti sürekli takip ettim. Basını zaten sürekli takip ediyorum. Ama büyük mücadeleyle bir bulvar yaptım, eleştirildim. Oysa şimdi ne kadar isabetli bir iş yapılmış olduğunu herkes görüyor.

Peki, neden bir bulvar daha bu kadar zamanda yapılmadı? Aslantaş’tan su getirdim. Benden sonrakiler neden devamını getirmedi. Bunun gibi yapılması gereken ama yapılamayan çok şey var. Belediyecilik siyasi bir hizmet değil günümüzde bir meslektir. Bu işi bildiğimi zannediyorum. Ama iş adamı olamam, doktor olamam. Herkes bildiği işin iyisini yapar. Ben de ekibimle deneyimimle, yarım kalan hizmetlerimi sürdürmek için halkımdan gelen yoğun taleple yeniden göreve talip oldum” dedi.

Mete Aslan ayrıca kendisini üzen bir başka konunun, çoğu kişinin “Nerelisiniz” diye sorulduğunda “İskenderunluyum” demekten gocunduğunu farklı beldeleri söylediğini ifade ederek; “İskenderun’da yaşayan herkes İskenderunludur. Bunu söylemekten kimse gocunmasın” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here