Mesleki Eğitim Merkezi Yılsonu Programı Düzenledi

0
95

İskenderun Mesleki Eğitim Merkezi, İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı’nda yılsonu programı düzenlendi.

Programa, Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Hakan Kılınçkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Yıldırım, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul İdarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program, Mesleki Eğitim Merkezi’nde bulunan Alavde Geçici Eğitim Merkezi (GEM) öğrencileri tarafından hazırlanan ilahi, müzik ve tiyatro gösterilerinin icra edilmesiyle devam etti.

İskenderun Mesleki Eğitim Merkezi’nde eğitim gören çıraklar ile Alavde GEM’de eğitim gören Suriyeli öğrenciler tarafından gerçekleştirilen İstiklal Marşı Okuma Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ve mesleki dallarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Öğrenciler ile yakından ilginerek, onlarla sohbet eden Kaymakam Kılınçkaya; “Milletimizin en değerli varlığı olan çocuklarımız, barışın, sevginin, umudun ve kardeşliğin temsilcileridir. Bu manada geleceğe hazırladığımız her gencimiz her öğrencimiz geleceğimize yaptığımız en güzel yatırımdır” açıklamasında bulundu.

Programın hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Kaymakam Kılınçkaya, tüm gençlerimize hayat boyu başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here