Meslek Liselerinden Yıl Sonu Fuarı

0
82

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde, diğer mesleki ve teknik anadolu liselerinin katılımıyla yılsonu fuarı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen yılsonu fuarında;  Elektrik-Elektronik  Teknolojisi, Bilişim Teknolojileri, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Ahşap Teknolojisi, Konaklama ve Seyahat  Hizmetleri, Yaşlı Bakım ve Çocuk Gelişimi, Sağlık Hizmetleri v.b. alanlarda stantlar oluşturularak, 2018-2019 eğitim öğretim yılında üretimi yapılan ve proje halinde çalışması devam eden teknik ve teknolojik ürünlerin sergiye çıkartılmasının yanı sıra yaşlı bakımı, çocuk gelişimi ve sağlık hizmetlerine yönelik eğitim uygulaması yapıldı.

Yıl Sonu Fuarına; İlçemiz Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kaymakam Adayı Ali Cemal Altınöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Yönden ve Başkan Tosyalı, İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım’ın eşliğinde stantları tek tek ziyaret ederek, sergiye çıkartılan ürünler ve hizmetler hakkında detaylı bilgi aldılar. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here