Merve ve Oğulcan, Evlilik Yolunda İlk Adımı Attı

0
642

Pusula Gazetesi sahibi Tamer Oğuz’un oğlu Oğulcan, Sakınmaz ailesinin kızları Merve ile nişanlandı.

Sarıseki Kanyon Park Tesislerinde düzenlenen nişan törenine TBMM İdari Amiri Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur, ilçe eski başkanlarından Vedat Tosun, Musa Kurşun, MHP İlçe Teşkilatı üyeleri, MHP Belediye Meclis Üyesi İbrahim Yavuz, Sakınmaz ve Oğuz ailelerinin yakınları, akrabaları, genç çiftlerin arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Oğulcan ve Merve çiftinin oldukça mutlu ve heyecanlı oldukları gecede, Gazeteci Tamer Oğuz ve dünürü Necati Sakınmaz, eşleri ile birlikte konuklarla tek-tek ilgilendi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde gerçekleşen nişan merasiminde, Oğulcan Oğuz’un yüzüğünü Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Merve Sakınmaz’ın yüzüğünü ise Belediye Başkanı Seyfi Dingil takarak, genç çifte mutluluklar dilediler.

Yüzüklerin kurdelesinin kesilmesinin ardından, nişan törenine katılan konuklar, geç saatlere kadar canlı müzik eşliğinde dans ederek genç çiftlerin mutluluklularına ortak oldular. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here