Meleklerden Sezona Yorgun Başlangıç!

0
86

bayan-basketbol-2124’üncü Cumhurbaşkanlığı Kupası finalinde Fenerbahçe’yi yenerek kupaya uzanan ve yeni sezon öncesi rakiplerine gözdağı veren Hatay Büyükşehir Belediyesi Bayan Basektbol Takımı, yeni sezonun ilk maçında Adana temsilcisi Botaş’a konuk oldu. Güçlü rakibi Botaş karşısından pek varlık gösteremeyen Hatay Büyükşehir Belediyesi maç sonunda 76-57 yenilerek, sezona yenilgi ile başlamış oldu. Cumartesi günü Adana Menderes Spor Salonunda oynanan mücadelede Sertan Kırklar, Uygar Kurt ve Fatih Evli hakem triosu düdük çaldı.

Maça, Bahar, Paris, Hurst, Marina ve Snytsina ilk beşiyle başlayan Hatay temsilcisi, karşılaşmanın ilk çeyreğini 23-14 geride tamamladı. İkinci periyoda savunmadaki sertliğini arttırarak başlamak isteyen Mavi-Beyazlılar, bunu başaramayınca soyunma odasına da 44-25 mağlup girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hücumda daha etkili başlayan Hataylı basketbolcular, üst üste bulduğu sayılarla farkı kapatmak istese de üçüncü çeyrek 58-39 ev sahibi Botaş’ın üstünlüğüyle geçildi. Cumhurbaşkanlığı kupa finalinin yorgunluğunu üzerinde hisseden Hatay’ın Melekleri maçın son çeyreğinde de rakibine üstünlük kuramayınca karşılaşmadan 76-57 mağlup ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here