Melekler, Sahalarında Çukurova Basketbol’a Boyun Eğdi

0
99

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, geçtiğimiz hafta sonu Çukurova Basketbol Takımı’nı  Antakya Spor Salonu’nda konuk etti. Hatay’ın Melekleri,  bu zorlu mücadeleden  68-73 skorla mağlup ayrıldı.

Maçın ilk çeyreğinde güçlü savunma yapmasına rağmen rakibine karşı etkili davranamayan Hatay temsilcisi,  ilk çeyreği 18-22 skorla geride tamamladı. İkinci çeyrekte etkili hücumları ile oyunun hâkimiyetini elinde tutmak isteyen Hatay’ın Melekleri, soyunma odasına 36-40 geride gitti.

Kıran kırana geçen mücadelede üçüncü çeyrekte savunma sertliğini arttıran Hatay’ın Melekleri, son çeyreğe de 55-58’lik skorla avantajlı giremedi. Son çeyrekte de oyunun hâkimiyetini eline alamayan Hatay’ın Melekleri,  zorlu mücadeleden  68-73 mağlup oldu.

Kadınlar Türkiye Kupası Heyecanı Bugün Başlıyor

Öte yandan, Mavi-Beyazlı temsilcimiz, Şanlıurfa’nın ev sahipliğinde 27 Şubat-2 Mart tarihleri arasında 11 Nisan Spor Salonunda düzenlenecek olan 2019 Kadınlar Türkiye Kupası’nda da ter dökecek. Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin ilk yarısını ilk sekizde tamamlayan takımları bir araya getirecek bu prestijli organizasyonda Hatay’ın Melekleri çeyrek final maçını 27 Şubat Çarşamba günü (bugün) saat 17.30’da Mersin Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak. Mavi-Beyazlılarda hedef, Türkiye kadın basketbolunun en prestijli kupasını Hatay’a getirmek. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here