Melekler OGM Orman Gençlik’i Mağlup Etti

0
76

bayan basketbol24Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi (TKBL)’nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Kadın Basketbol Takımı, konuk ettiği Ankara temsilcisi OGM Orman Gençlik’i 89-82 mağlup etti.

Gülşah ve Sandra’nın bulduğu sayılarla oyuna iyi başlayan meleklerimiz, Bjelica’nın da pota altındaki etkili oyunuyla ilk çeyreği 30-20 önde tamamladı. Hızlı hücumlarla sayı bulan rakibini Kizer ile durdurmayı başaran HBB, Maria’nın da oyuna sağladığı katkıyla soyunma odasına 47-40 önde girdi.

İkinci yarıdaki etkili oyunuyla dengeyi kuran konuk takım, bulduğu sayılarla skoru 55-55’e kadar getirirdi. Fakat ev sahibi takım yaptığı presle üstünlüğü yeniden eline alarak son çeyreğe 69-60 üstünlükle girdi. Maçın son periyodunda ise rakibinin baskısına müsaade etmeyen ev sahibi ekip, maçı 89-82 kazanarak rakip takımı eli boş gönderdi.

Maçın bitimi ardından değerlendirmede bulunan Antrenör Zafer Kalaycıoğlu, iyi bir ekibe sahip olduklarını belirterek; “Her geçen gün daha da iyi olacağız ve layık olduğumuz konuma geleceğiz. Bizden desteklerini esirgemeyenlere çok teşekkür ederim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here