Melekler, Galatasaray’a 1 Sayıyla Boyun Eğdi!

0
104

Normal sezonun tamamlanmasının ardından play-off serisinde Galatasaray ile eşleşen Hatay Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, güçlü rakibini ilk maçta kendi evinde ağırladı. Sarı-Kırmızılı ekibi, Çarşamba günü Antakya Spor Salonunda konuk eden Hatay Büyükşehir Belediyesi beklemediği bir mağlubiyet aldı: 62-63.

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde her iki takım skor üretmekte zorlandı ve ilk çeyrek 11-7 ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin üstünlüğü ile geçildi. İkinci çeyrek karşılıklı sayılarla başlarken, konuk ekip Galatasaray hızlı hücumlarla bulduğu sayılarla skor üretti ve soyunma odasına üstün giren taraf oldu: 26-30.

Mücadelenin ikinci yarısı da yüksek tempo ve etkili mücadeleye sahne oldu. Williams ile skor üreten Mavi-Beyazlılar, rakibinin pota altından bulduğu sayılara engel olamayınca üçüncü çeyrek de Galatasaray’ın üstünlüğü ile tamamlandı: 41-52. Son çeyrekte ise bambaşka bir Hatay Büyükşehir Belediyesi vardı. Son periyotta oyuna ağırlığını koyan Hatay’ın Melekleri son topa kadar yüksek tempoyla mücadele etse de parkeden 62-63 mağlup ayrıldı. (Haber Merkezi)