Mega Radyo 24 Yaşında!

0
179

İskenderun’da Mega Medya Grubunun bünyesinde bulunan, kentin tek radyosu olan Mega Radyo 24 yaşına girdi. Yayın hayatını FM bandı 97.7 frekansından sürdüren Mega Radyo, ilkeli ve objektif yayıncılık anlayışıyla 24 yıldır kentin özgür ve güçlü sesi olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı, Mega Radyo’nun yeni yayın yılı nedeniyle yaptığı açıklamasında; “Türkiye’de Özel radyoların yayına başladığı yıllardan bu yana İskenderun’u özel radyo ile buluşturan Mega Radyo olarak, hızla değişen teknolojik gelişmelere, medya sektörünün teknik ve ekonomik koşullarına rağmen tam 24 yıldır dimdik ayakta olmanın gururunu yaşıyoruz.

Mega Yayın Grubu olarak 1993 yılında Mega TV ile başlayan medya yolculuğumuza, bir süre sonra Mega Radyo’yu, daha sonra Mega Haber gazetesini dâhil ederek devam ettik. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek adına olanaklar el verdiğince kendimizi geliştirmeye ve yenilemeye devam ediyoruz. Bu bağlamda yayın grubumuza dahil ettiğimiz www.megamedya.org,  www.megaradyoiskenderun.com, www.megatviskenderun.com ve www.hataybasin.com gibi internet sitelerimizle de kulvarımızda bölgenin ve sizlerin güçlü sesi olmayı hedefledik. Fedakâr ekibimizle sizlere hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Mega Medya Grubu olarak; radyosuna sahip çıkan sizlerin güven ve desteğiyle halkın gözü, kulağı ve sesi olmaya devam edeceğiz. Desteklerinizden dolayı siz değerli halkımıza Mega Medya ailesi adına saygı ve şükranlarımızı sunarız” açıklamasında bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here