Mahallenin Sorunlarını İlk Ağızdan Dinliyorlar

0
64

İskenderun Belediyesinin Cumhuriyet Halk Parti (CHP)’li meclis üyeleri, kentimizin mahallelerindeki sorunları ilk ağızdan dinlemek üzere muhtar ziyaretleri gerçekleştiriyor. Bu bağlamda CHP’li Belediye Meclis Üyelerinden Murat Kayış ile Bülent Şimşek, ilk olarak Süleymaniye ve Piri Reis Mahallesi Muhtarlarını ziyaret ettiler.

Ziyaretlerinin amacını mahallelerin sorunlarını en yetkili ağızdan öğrenmek olduğuna dikkat çeken Kayış ve Şimşek; “Belediye Meclis üyeleri olarak, muhtarlarımızı ziyaret ediyoruz. Süleymaniye Mahalle Muhtarımız Sayın Cevat Çakır ağabeyimizi ardından da Piri Reis Mahallemizin Muhtarı Sabit Dreyfioğlu ağabeyimizi ziyaret ettik.

Bu ziyaretler sırasında bizleri samimi şekilde ağırlayan Cevat Çakır ve Sabit Dreyfioğlu Muhtarlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bunlundular.

CHP’li belediye meclis üyeleri, ziyaretler sırasında mahallelerin eksiklerini dinleyeceklerini,  muhtarlarımızın istek ve taleplerini de değerlendirmeye alacaklarını, sorunların giderilmesi için gerekli yerlere başvuruların yapılacağını kaydettiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here