Madenli Barınağı İlk Kez Yat Ağırlayacak

0
112

Arsuz’da HADO seferleri, marina ve su sporları faaliyetleri kapsamında yatırımların projelendirildiği Madenli Balıkçı barınağı önümüzdeki günlerde 43 yat kafilesini ilk kez ağırlamaya hazırlanıyor.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, İskenderun Liman Başkanı Hüseyin Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Sayman Üye Özhan Akgünlü, Arsuz Belediyesi Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Yangın ve Madenli Mahallesi Muhtarı Gazel Culha Madenli Balıkçı Barınağında bir araya geldi.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun yöneticileri ve beraberindeki heyet, Doğu Akdeniz’i ziyaretleri kapsamında 43 yatla gelecek 117 rallicinin 25 Eylül 2019 tarihinde Körfez’e ulaşmasını beklediklerini, 28 Eylül’de de Madenli’de olacaklarını belirttiler.

Heyet, İskenderun Balıkçı Barınağında üç gün barındıktan sonra 28 Eylül’de Madenli Balıkçı Barınağına geçecek ve burada da iki gün konaklayacak olan yatçıların kalacakları süre içerisindeki ihtiyaçlarının karşılanabilmesini de kapsayan koordinasyon konusunda yerinde görüş alışverişinde bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here