Maçlar, Bugün Saat 14.30’da Oynanacak!

0
79

spor-programSpor Toto 2. ve 3. Lig temsilcilerimiz, karşılaşmalarını bugün yeni maç saati uygulaması ile saat 14.30’da yapacaklar. Karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayan temsilcilerimiz, sahaya mutlak galibiyet için çıkıyorlar.

Deplasmanda lig ikincisi Alanyaspor ile karşılaşacak olan Körfez İskenderunspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak, maçın oynanacağı saati beklemeye başladı. Geçen haftayı farklı galibiyet ile tamamlayan Körfez İskenderunspor, sahaya mutlak galibiyet parolası ile çıkıp, iyi bir seri yakalamak ve tehlikeli bölgeden hızla uzaklaşmak istiyor.

Lider Hatayspor, bugün ligin düşme hattından kurtulmak isteyen Konya Anadolu Selçukluspor’u evinde konuk ediyor. Ligin sonlarına yaklaştıkça liderliği elinden bırakmak isteyen Hatayspor, bu zorlu karşılaşmada her zaman olduğunu gibi taraftar desteğini yine yanında görmek istiyor.

Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor’a bugün konuk olacak olan Payas Belediyespor 1975, ligin alt sıralarından iyice uzaklaşmak istiyor. Ligin ikinci sırasında yer rakibi karşısında puan veya puanlar arayacak olan temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, hazırlık maçlarını tamamlayarak, maçın oynanacağı saati bekliyor.

Ligin ikinci yarısındaki istikrarlı gidişini sürdüren Kırıkhanspor ise bugün evinde Belediye Vanspor’u ağırlayacak. Belediye Vanspor karşısında galibiyet arayacak olan temsilcimiz Kırıkhanspor, rakibini evine elini boş göndermek istiyor. Haftanın programı şöyle olacak:

Alanyaspor-Körfez İskenderunspor

29 Mart 2014 Cumartesi Saat: 14.30

Stat: Alanya Oba Stadı

Yavuz Çetin, Engin Gökçe, Ramazan Onat

Hatayspor-Konya Anadolu Selçukluspor

29 Mart 2014 Cumartesi Saat: 14.30

Stat: Hatay Atatürk

Mesut Carık, Fatih Gündoğdu, Mehmet Kağan Bingül

Kahramanmaraş B.Ş.B.-Payas Belediyespor 1975

29 Mart 2014 Cumartesi Saat: 14.30

Stat: 12 Şubat

Hüseyin Altıntaş, Tandoğan Uysal, Koray Can Karadedeli

Kırıkhanspor – Belediye Vanspor

29 Mart 2014 Cumartesi Saat: 14.30

Stat: Kırıkhan İlçe

Çağdaş Altay, Süleyman Yavaşoğlu, Ertan Başdağ

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here