Ligin Dibinden Kurtulma Çabaları

0
58

spor-programİlimizi profesyonel ligde temsil eden 3. lig takımlarımız Payas Belediyespor 1975 ile Kırıkhanspor’u zorlu bir hafta bekliyor. Lig ikincisi Sivas Dört Eylül Belediyespor’u yarın evinde ağırlayacak olan Payas Belediyespor 1975, rakibi karşısında galip gelip, ligde varlığını kabul ettirmek istiyor. Ligin son sırasına demirleyen Kırıkhanspor ise yarın ligin üst sıralarını zorlayan Y.Diyarbakır A.Ş.’ye konuk ediyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor ise yarın Bözüyük’e konuk oluyor. Ligdeki kanaya yarayı bir türlü durduramayan İskenderun Demir Çelikspor, kendisi gibi ligde istenilen performansı ortaya koyamayan ve aynı punda bulunan Bozüyükspor karşısına mutlak galibiyet için çıkacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Hatayspor ise ligde liderliğini sürdürmek için yarın ligin alt sıralarında bulunan Tarsus İdman Yurdu’nu konuk edecek. Lider, bu maçtan galibiyet ile ayrılmak için tüm hazırlıklarını tamamlarken, futbolcular maç saatini beklemeye başladılar.

Spor Toto 3. lig 1. Grup temsilcimiz Payas Belediyespor’da geçen hafta deplasmanda alınan galibiyet ile şeytanının bacağını kırmış oldu. Yarın evinde lig ikincisi Sivas Dört Eylül Belediyespor ile karşılaşacak olan Payas Belediyespor, rakibinin elini boş göndermenin hesaplarını yapıyor. Ligin son sıralarına demir atan Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımımız Kırıkhanspor’u ise yarın zorlu bir karşılaşma bekliyor. Ligin üst sıralarını kovalayan Y.Diyarbakır A.Ş ile deplasmanda karşılaşacak olan Kırıkhanspor, en azından rakibinde 1 puan kapmanın hesaplarını yapıyor. İşte program:

Hatayspor-Tarsus İdman Yurdu

17 Kasım 2013 Pazar Saat: 13.30

Hatay Atatürk Stadı

Emre Altun, Mustafa Savranlar, Suha Adıyaman

Bozüyükspor-İskenderun Demir Çelikspor

17 Kasım 2013 Pazar Saat: 13.30

Bozüyük İlçe Stadı

Ali Zağlı, Serdar Çiftçi, Önder Mandaş
Payas Belediyespor 1975-Sivas Dört Eylül Belediyespor

17 Kasım 2013 Pazar Saat: 13.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Onur Albayrak, Hulusi Akırşan, Halil Ertan Yılmaz
Yeni Diyarbakır A.Ş.-Kırıkhanspor

17 Kasım 2013 Pazar Saat: 13.30

Diyarbakır Atatürk Stadı

Salih Salar, Mert Türk, Öncer Duru Özel

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here