Ligde İlk Devrenin Son Maçları

0
58

Uzun soluklu futbol maratonun ilk devresi bu hafta sonu oynanacak karşılaşmalar ile tamamlanıyor. İlimizi profesyonel lignde temsil eden 4 güzide takımımızdan İskenderun Demir Çelikspor ve Hatayspor deplasmana giderken, İskenderunspor 1967 ile Kırıkhanspor rakiplerinin evinde konuk edecek.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grup temsilcimizi İskenderun Demir Çelikspor, son beş hafta önce ligde ilk üçe yerleşmesine karşın, son haftalarda aldığı kötü sonuçlar nedeni ile 8. sıraya kadar geriledi. Bu hafta sonu Alanyaspor deplasmanına gidecek olan İskenderun Demir Çelikspor, sahadan galibiyet ile ayrılıp, devreyi iyi bir moral ile kapatmak istiyor.

Bir diğer 2. lig temsilcimiz Hatayspor, Kırmızı grupta liderin peşini bırakmak istemiyor. Ligde ikinci sırada bulunan Hatayspor, Tepecikspor A.Ş. deplasmanına gidecek. Hatayspor, ilk yarının son haftasını galibiyet ile kapatıp, devreyi 2. sırada bitirmek istiyor.

Spor Toto 3. Lig 1. grupta yer alan Kırıkhanspor, evinde İstanbulspor A.Ş.’yi konuk ediyor. Kırıkhanspor, ligi orta sıralarda bitirmek istiyor.

3. lig 2. grupta yer alan ve sıkıntılı bir dönem geçiren İskenderunspor 1967, devre arasına girecek olan ligin son maçında ilk üçün en yakın takipçisi Belediye Bingölspor’u konuk edecek. Haftanın Programı şöyle olacak: è

Alanyaspor-İskenderun Demir Çelikspor

23 Aralık 2012 Pazar Saat: 13.30

Alanya Oba Stadı

Zafer Koçbay, Barış Baydemir, Nazım Tüzümet

İskenderunspor 1967-Belediye Bingölspor

23 Aralık 2012 Pazar Saat: 13.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Hasan Avcı, Koray Yıldızer, Serkan Erbayındır

Tepecikspor A.Ş.-Hatayspor

23 Aralık 2012 Pazar Saat: 13.30

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı

Sefa Demir, Oğuz Akar, Turhan Akbaş

Kırıkhanspor-İstanbulspor A.Ş.

23 Aralık 2012 Pazar Saat: 13.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Mustafa Aydın, Aydın Karsavuran, İsmail Yılmaz

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here