Lara Spor Kulübü, Tarsus’ta da Adından Söz Ettirdi

0
269

Geçtiğimiz hafta sonu Tarsus’ta gerçekleştirilen “Kick Boks Tarsus Kupası”nda Lara Spor Kulübü Türk Telekomspor, yine adından söz ettirmesini bildi. Kulüp sporcuları, gerçekleştirilen turnuvada; 1 Kulüp Kupası, 1 Prof Kupası, 4 Birincilik, 5 ikincilik, 2 üçüncülük alırken, Prof maçta de 1 Birincilik elde ettiler.

Elde edilen bu başarının ardından açıklamalarda bulunan Lara Spor Kulübü, Kick Boks Antrenörü Mustafa Cuma Uğurlu; “Kick Boks Tarsus Kupasında Kulübümüz, Lara Spor Kulübü Türk Telekomspor, 1 Kulüp Kupası, 1 Prof Kupası, 4 Birincilik, 5 ikincilik, 2 üçüncülük alırken, Prof maçta, 1 Birincilik alan sporcularımı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İskenderun ve çevresinde, kulüp olarak elde ettikleri başarıların tesadüf olmadığına da işaret eden Kick Boks Antrenörü Mustafa Cuma Uğurlu; “Başarı çok çalışmanın ardından elbette ki gelir. Bizler de tüm kulüp sporcularımız olarak başarıya endeksli çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Lara Spor Kulübü olarak daha birçok başarıya imza atmak ve İskenderun’umuzun adını her yerde duyurmak hedefi ile yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here