Kuyumcular Odasından ‘Ahilik’ Kutlamaları

0
157

Yılın Ahisi, Olgun Esnafı ve Genç Girişimcisine Kaftanları Giydirildi

‘Ahilik Haftası’ İskenderun’da Kuyumcular ve Saatçiler Odası sayesinde hareketli geçti. İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası, Ahilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Yılın Ahisi’ni, Olgun Esnafını ve Genç Girişimcisi’ni seçerek hak sahibi üyelerine kaftanlarını giydirip, anı plaketlerini takdim etti. Etkinliğe İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Dokuzoğlu da katıldı.

Yılın Olgun Esnafı seçilen Abdulhamit Tümkaya’ya kaftanı İskenderun Belediye Başkanı M. Ali Dokuzoğlu tarafından giydirilirken, anı plaketi de yine Dokuzoğlu tarafından sunuldu. Olgun Esnaf Abdulhamit Tümkaya kısa bir selamlama ve teşekkür konuşması yaptı.

Başkan Muavini Dokuzoğlu etkinliğe İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı adına katıldığını belirterek hak sahiplerini ve tüm esnafı kutlayıp Başkan Tosyalı’nın selamını iletti.

Yılın Ahisi seçilen Faruk Doğan’a kaftanını İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat giydirirken, Doğan’ın plaketini de yılların esnafı Ataman Aksu takdim etti.

Yılın Genç Girişimcisi Filiz Nesrin Güngör’ün kaftanını da İskenderun Kuyumcular Odası Başkan Vekili İsmail Güller ve Denetim Kurulu Başkanı Corç Kırılmaz tarafından müştereken giydirilirken, Güngör’ün anı plaketi de İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Dokuzoğlu tarafından sunuldu. Genç Girişimci Filiz Nesrin Güngör kendisini hak sahibi yapan herkese teşekkür etti.

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası ayrıca bir gün önce de tüm esnafa, ‘Ahilik Haftası’ dolayısıyla tatlı ikramında bulundu. Şehit Pamir Caddesi esnafları da, bu nazik davranışlarından ve ikramdan ötürü İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetimine teşekkür ettiler. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here