Kuyumcular Odası, Bu Yıl da Yılın Öğretmenini Seçti

0
184

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve oda yöneticileri, geleneksel hale getirdikleri yılın öğretmeni seçimini bu yılda yaptı. Kuyumcu ve Saatçi esnafı, Üçgüllük Anaokulunda 9 yıldır görev yapan Aybike Karamanoğlu’nu ‘Yılın Öğretmeni’ seçti. Başkan Fırat, Yılın Öğretmeni Aybike Karamanoğlu’na çiçek ve plaket takdim etti.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Fırat; “12 yıllık görev süresi boyunca öğrencileri ile yeri geldiğinde çocuk, yeri geldiğinde anne şefkatinde olan, son 9 yılında Üçgüllük Anaokulunda görev yapan Aybike Karamanoğlu hocamızı Kuyumcular Odası yönetimi olarak yılın öğretmeni seçerek onurlandırdık. Bizimle işbirliği içinde olan Okul Müdürü Ahmet Şentürk hocamıza ayrı teşekkür ediyoruz.

Aybike hocamız, ilk zamanlarında köy okulunda zorlanmasına rağmen meslek aşkıyla sabrederek öğrencilerine kendini adayıp hiç tayin isteğinde bulunmadan görevini severek icra ettiğini ve okul olarak birlik ve bütün halinde çalıştıklarına değindi. Bizler eğitim ve öğretim hayatlarında öğrencilerine sevecen bir eğitimci olmalarını ve başarılarının devamını dileriz” diye konuştu. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here