Kurt; “Gerekli Dersi Çıkarıp Yolumuza Devam Edeceğiz!”

0
58

5 Temmuz İskenderunspor Teknik Direktörü Murat Kurt, Merin BŞB Meskispor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, olumsuz yorumlarla kaos yaratmak isteyen fırsatçılara cevap niteliğinde değerlendirmelerde bulundu.

Bu sezon başlangıcında, takımın öncelikli hedefleri doğrultusunda kadro oluşturulduğuna dikkat çeken Kurt; “Üçüncü sırada olan takımımızın konulan hedefler doğrultusunda, olması gerektiği gibi iyi bir yerde olduğunu söyleyebiliriz” dedi.

Mağlubiyetten Dolayı Özür Diliyoruz!

İskenderunspor taraftarından, alınan mağlubiyetten dolayı özür dileyen Kurt; “Göreve geldiğimiz ikinci yarının başından bu yana 5 maçta 10 puan topladık. Geçen hafta Meskispor’a karşı ilk mağlubiyetimizi aldık. Turuncu-Mavili renklere gönül vermiş, bu takımı gerçekten karşılıksız, gönülden seven bütün İskenderunspor taraftarından, aldığımız mağlubiyetten dolayı özür diliyoruz. Bizler kazandığımız maçlardan sonra bile oyunsal anlamda takım olarak eksiklerimizi göz ardı etmedik. Bu mağlubiyetten de gerekli dersi çıkarıp, eksiklerimizi giderip yolumuza devam edeceğiz.

Bu vesileyle bazı şeylere açıklık getirmenin camiamız için faydalı olacağına inanıyorum. Sezon başında bu takım şampiyon olmak için kurulmamış, bu sene önümüzü görelim, ligi Reyhanlıspor’un önünde bitirelim, ligde kalalım diyerek yola çıkılmış ve bu hedefler doğrultusunda bütçe ayrılmış ve kadro planlaması buna göre yapılmış.

Belediye Başkanımız Sayın Fatih Tosyalı ve yönetim kurulumuz da sezon başında konulan bu hedefler doğrultusunda İskenderunspor için maddi-manevi ne gerekiyorsa yaptılar. Başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Art Niyetli İnsanlar Geçmişten Beri Hep Var…

Bir mağlubiyetin ardından ortaya çıkan art niyetli insanlara da sitem eden Kurt, bildikleri yolda yürümekten vazgeçmeyeceklerini de vurgulayarak; “Bugün gelinen noktaya baktığımızda, Reyhanlıspor’un 11 puan önünde 3’cü sırada olan takımımızın konulan hedefler doğrultusunda, olması gerektiği gibi iyi bir yerde olduğunu söyleyebiliriz. Hal böyleyken; 5 maçta alınan ilk mağlubiyetin ardından nedense bugüne kadar bu takımın kazandığı galibiyetlerde ortada görünmeyenler, bir anda sosyal medyadan fırsatçı bir tavırla sanki dünyanın sonu gelmiş gibi futbolla alakası olmayan konularla alakalı yazıp çizmeye başladılar.

Bu art niyetli insanlar aslında geçmişten beri hep varlar. Ne zaman futbol için güzel bir şeyler yapmaya kalkışan büyüklerimiz olduysa hep karşılarında bu kötü, art niyetli zihniyetleri buldular ve maalesef ki futbola hizmet etmek isteyen kim varsa küstürmeyi başardılar.

Bildiğimiz Yolda Yürümekten Vazgeçmeyeceğiz

Mağlubiyetten dolayı gerçek anlamda eleştiri yapan herkese teşekkür ediyorum, onlara hiçbir sözüm yok. Lakin futbolla uzaktan yakından alakası olmayan konularla alakalı, ortada bir kaos ya da başarısızlık varmış gibi algı oluşturmaya çalışan fırsatçıları ve art niyetli olanları da futbol kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Galip geliriz ya da mağlup oluruz, futbolda her türlü sonuç var, lakin doğru bildiğimiz yolda yürümekten hiçbir zaman vazgeçmeyeceğimizi herkesin bilmesini isterim” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here