Kurşunkalem Anaokuluyla ‘Başarını Yazmaya Başla’

0
367

Kurşunkalem Anaokulu Deneyimli Kadrosu ve Yenilenen Yapısıyla Oldukça İddialı

Yaklaşık dört yıldır etüt merkezi olarak başarılı bir geçmişe sahip olan Kurşun Kalem bu yıl okullaşarak yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor.

Bu kapsamda, 2013 yılından bu yana Mustafa Kemal Mahallesinde etüt merkezi olarak eğitim vermekte olan ve dönüşüm sürecini başarı ile tamamlayan Kurşunkalem Anaokulu ‘Başarını Yazmaya Başla’ sloganıyla 2017-2018 eğitim dönemine başladı.

Kentimizde eğitim ve öğretim kurumları arasında isminden başarı ile söz ettiren Kurşunkalem Okulları, Anaokulu kısmında eğitime start verdi. Mustafa Kemal mahallesinde Dr. Gani Bahadırlı okulunun karşısında yer alan binasında eğitime başlayan Kurşun Kalem Anaokulu oyun alanları, derslikleri, uyku odaları ile çocukların ihtiyaçları olan her şeyin titizlikle düşünüldüğü bir okul binasıyla yeni eğitim yılına merhaba dedi.

Özcan Karpuz; “Çocuklarınız Güvenli Ellerde”

Ticari kaygıdan uzak idealist bir anlayışla Kurşun Kalem Okullarını kuran Öğretmen Özcan Karpuz, Mustafa Kemal Mahallesi sakinlerine 2013 yılından bu yana Etüt merkezi olarak hizmet verdikleri binada bundan sonra Anaokulu olarak hizmet vermeye devam edeceklerini belirterek çocuklarını kendilerine emanet eden anne babalara teşekkür etti. Deneyimli kadrosu ve çok özellikli bina yapısı ile Anaokulu çocuklarının güvenli ellerde olacağını belirten Özcan Karpuz yeni eğitim yılının hayırlı olması dileklerinde bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)