Kupaya Hüzünlü Veda!

0
65

idçspor28Tavşanlı Linyitspor ile Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında karşı karşıya gelen İskenderun Demir Çelikspor, rakibine penaltı atışları sonunda elendi. Karşılaşmanın normal süresi 0-0 tamamlandı ve maçta uzatmalara gidildi. 106. dakikada bir şutu da direkten dönen İDÇspor, penaltı atışları sonunda rakibine boyun eğerek 4-3’lük skorla kupaya veda etti…

Stat: 5 Temmuz

Hakemler: Emre Yıldırım***, Onur İçer***, Selatin Abacı***,

İskenderun Demir Çelikspor: Kadir**, Onur**, Mehmet**, Halil İbrahim***, Mustafa Soytaş***, Sedalı*** (Dk. 90 Ömer*), Murat*** (Dk. 85 Hamza*), Doğan***, Arda***, Ömür** (Dk. 61 Edim**), Deniz**

TKİ Tavşanlı Linyitspor: Gökhan Göstereli**, Gökhan Öztürk** (Dk. 56 Mert Can**), Ahmet**, Emrah **, Soner***, İlkay** (Dk. 76 Gıdeon**), Alettin***, N’Duka** (Dk. 89 Agbetu*), Hasan***, Ramazan**, Ömür Can**

Penaltı Goller: Agbetu, Alettin, Soner, Gıdeon (Tavşanlı Linyitspor), Deniz, Arda, Mehmet,

Sarı Kart: Dk. 27 Emrah Dağ, Dk. 101 Ahmet (Tavşanlı Linyitspor)

Bank Asya 1. Lig takımlarından Tavşanlı Linyitspor ile Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında karşı karşıya gelen İskenderun Demir Çelikspor, rakibine penaltı atışları sonunda elendi. Karşılaşmanın normal süresi ve uzatma dakikalarında gol olmayınca seri penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları, konuk ekibin 4-3’lük üstünlüğü ile sonuçlanınca İskenderun Demir Çelikspor, Ziraat Türkiye kupasına veda etti.

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Tavşanlı Linyitspor’u evinde konu eden İskenderun Demir Çelik Spor, karşılaşmaya kontrollü bir şekilde başladı. Alan savunması yaparak rakip kalede gol yollarında etkili olmaya çalışan İskenderun Demir Çelikspor, geliştirdiği ataklardan sonuç alamadı. Konuk ekibinde yer-yer tehlikeli geliştirdiği ataklar sonuç vermeyince karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıda her iki takım da riske girmeden gol atma yolunu tercih eden bir oyun anlayışı ortaya koydu. İskenderun Demir Çelikspor, rakip kalede daha etkili pozisyonlar geliştirse de son vuruşlarda etkili olamadı ve hedefine de ulaşamadı. Karşılaşmanın normal süresi 0-0 tamamlandı ve maçta uzatmalara gidildi.

Uzatmalarda maçın belki kader anını da İDÇspor yaşadı. 106. dakikada İDÇspor’un atağında Arda topu Edim’e gönderdi. Edim’in sert şutu üst direkte patladı. Bu dakikadan sonra da gol olmayınca karşılaşma da seri penaltıya gidildi.

Penaltı atışlarında Kırmızı-Lacivertli temsilcimize 4-3’lük üstünlük sağlayan konuk ekip Tavşanlı Linyitspor, kupada bir üst tura çıkarken, İskenderun Demir Çelikspor kupaya veda etmiş oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here