Kunduracılar Oda Başkanı Alkaya Güven Tazeledi

0
201

İskenderun Kunduracılar Odası, olağan genel kurulunu yaptı. Tek liste ile gidilen seçimlerde yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Ergün Aklaya güven tazeledi.

2018- 2021 dönemini kapsayan Genel Kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Yapılan divan seçiminde Divan Başkanlığına Hatay Esnaf Odaları Başkan vekili ve İskenderun Esnaf ve Sanatkârları Odalar Birliği Başkanı Uğur Fırat, Divan Üyeliklerine ise İskenderun Radyo ve Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Musa Mert, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, İskenderun Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Abdulkadir Yardımcıoğlu seçildi.

Divan seçimi sonrası bir konuşma yapan İskenderun Kunduracılar Odası Başkanı Mehmet Ergün Alkaya, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu belirterek yapılacak faaliyet ve toplantılara tüm üyelerin katılımını beklediklerini ifade etti.

İskenderun İlçe Seçim Kurulu Müdürü Hikmet Aksoy ve İskenderun’da faaliyet gösteren Oda Başkanları ve üyelerin hazır bulunduğu genel kurulda konuşan İskenderun Esnaf ve Sanatkârları Odalar Birliği Başkanı Uğur Fırat, yapılan genel kurulun hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak seçilen yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu.

Mehmet Ergün Aklaya Başkanlığında oluşan İskenderun Kunduracılar Odası’nın yeni yönetiminde şu isimler yer aldı; Mehmet Hamdi Güler, Pervin Horuz Tümkaya, Zekeriya Kayıkçı, Yusuf Uçar, Hamza Göyce, Muhammet Bestami Güler. Denetim kurulu ise Mustafa Kesikoğlu, Cuma Çoğalan, Zübeyde Tan’dan oluştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here