Kulu; “Kulüplerin Yaşaması İçin Birlik ve Beraberlik Şart!”

0
109

Körfez İskenderunspor’ın Yeni Yönetiminden İTSO’ya Ziyaret

Körfez İskenderunspor’un yeni yönetimi, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a nezaket ziyaretinde bulundu. İTSO Başkanı Yılmaz’ı ziyaret eden Başkan İsmail Kulu ve yönetim kurulu üyeleri, kulüplerin yaşaması için birlik ve beraberliğin şart olduğuna vurgu yaptı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Başkan ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin kendileri için, ilçemiz için hayırlı olması dileğinde bulundu. Sporun her dalının güzel olduğunu ancak kitleleri peşinden sürüklemesi ile futbolun tüm dünyada apayrı özelliği olan bir spor dalı olduğunu ifade eden İTSO Başkanı Yılmaz; “Futbol, hemşerilik bilincinin gelişmesinde, dayanışma ve kaynaşmanın, gençlerimizin mensubiyet duygusunun güçlenmesinde ve benzeri pek çok alanda katkı yapıyor. Dolayısı ile bu takımlara destek olmak lazım” dedi.

İskenderun’un, ülkenin ekonomik ve sosyal hayatında oynadığı rol ile çok özelliği olan ilçelerimizden biri olduğunu kaydeden İTSO Başkanı Yılmaz; “Körfez İskenderunspor’un her anlamda üst liglerde olmasını isteriz. Futbol takımları ilçelerin, illerin, ülkelerin bilinirliğine, tanınırlığına çok büyük katkı yaparlar. Körfez İskenderunspor’a bu anlamda hep beraber destek olmalıyız” diye konuştu.

Körfez İskenderunspor yönetimi takımın 31 numaralı Levent Hakkı Yılmaz yazılı Turuncu-Mavi formayı Başkan Yılmaz’a hediye ettiler. Formayı gören İTSO Başkanı Yılmaz bu benim için çok anlamlı diyerek, kulüp yönetimine teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here