Köybaşı; “10 Yılda Yapılmayanları 5 Yılda Gerçekleştireceğimizi Vaat Ediyoruz”

0
23

31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde Deva Partisi Arsuz Belediye Başkan adayı olan İlker Köybaşı, belediyeyi kazanmaları durumunda ‘ben’ değil ‘biz’ anlayışıyla yönetim sergileyeceklerini, uygulamayı planladıkları her proje öncesinde ilgili kişilerle fikir alışverişinde bulunacaklarını söyledi.

Deva Partisi Arsuz Belediye Başkan adayı İlker Köybaşı, seçim çalışmaları kapsamında sokak sokak, pazar pazar dolaşırken, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle de bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor.

Köybaşı çalışmaları kapsamında Arsuz İş İnsanları Derneği ( ARİAD ) Başkanı Adnan Ağır ve yönetimini de ziyaret etti. ARİAD Başkanı Adnan Ağır, Başkan adayı Köybaşı ve beraberindekileri sıcak ve samimi bir ortamda karşıladı.

Başkan Ağır ve yönetimine, projelerini anlatan Köybaşı, ortak akla çok önem verdiklerini dile getirerek; “Bizler, ‘ben bilirim’ anlayışından uzak bir yönetim sergileyeceğimizin bilinmesini isteriz.  Uygulamaya koymayı planladığımız projelerimiz, hem yaşam kalitesini artıracak, hem turizmin incisi olan Arsuz’umuzu marka kent haline getirecektir. Belediyenin bütçesini biliyoruz. Bizler bu bütçeye bağlı kalarak icraat yapmaya kalkışırsak verdiğimiz sözleri yerine getirmekte güçlük çekeceğimizi biliyorum. Bunun için bizler hayata geçireceğimiz projeleri, belediye bütçesini katmadan herkesi dahil ederek gerçekleştireceğiz” dedi.

Köybaşı, çeyrek asırdır inşaatın içerisinde olmasının imar konusunda kendisini avantajlı kıldığına dikkat çekerek şöyle konuştu: “Arsuz’un tüm problemlerine vakıfız. Önceliklerini de biliyoruz. Bir kentin fiziki yönden lig atlamasında imar büyük rol oynamaktadır. Biz de ekip olarak şehrin nasıl dizayn edilmesi gerektiği konusunda hazırlıklarımızı tamamladık. 1 Nisan’dan itibaren 10 yılda yapılmayanları 5 yılda gerçekleştireceğimizi vaat ediyoruz. Bizim bu şehre bir borcumuz var, bu borcu ödemeye geliyoruz. Tabi burada sizin gibi değerli ve etkin sivil toplum kuruluşlarına da ihtiyacımız olacak.”

ARİAD Başkanı Adnan Ağır da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, başarılar diledi. Ağır, dernek olarak geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da kentin daha iyi bir noktaya gelmesi için fikirleriyle yönetime geleceklere destek çıkacaklarını ifade etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here