Kötü Sonuçları Telafi Etme Zamanı!

0
58

TFF 1. Lig ve Spor Toto 3. Lig’de ilimizi temsil eden takımlarımızın bu hafta sonu yapacakları maçların programları ve bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. 1. Lig temsilcisi Hatayspor, Pazar günü sahasında Cesar Grup Ümraniyespor’u konuk edecek. 3. Lig temsilcilerimizden Erzinspor, Kızılcabölükspor deplasmanında puan arayacakken, Payasspor ise Kozanspor’u ağırlayacak.

1’ci Ligin lideri Hatayspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Cesar Grup Ümraniyespor maçının hazırlıklarını hafta boyunca aralıksız sürdürdü.

Antakya Atatürk Stadında yapılan antrenman sırasında bilgilendirmelerde bulunan Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Altay maçında aldıkları mağlubiyetten ötürü üzgün olduklarını, Cesar Grup Ümraniyespor maçının ise liderliği koruma adına önemli olduğunu belirtti.

Halen lider olduklarını hatırlatan Altıparmak; “Liderliğimizi sonuna kadar devam ettireceğiz. Bu maçtan çok ders çıkardık. İnşallah Ümraniye maçında, hem oynayacağımız oyunla hem de alacağımız galibiyetle ligin boyunu kısaltacağız. Alacağımız galibiyeti, bizi yüreğiyle dışarıdan destekleyecek taraftarımıza armağan edeceğiz” dedi.

Altıparmak, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’nun yeni tip Coronavirüs tedbirleri doğrultusunda maçların seyircisiz oynanması kararını saygıyla karşıladıklarını da belirtti.

Bu zorlu maç öncesinde Bordo-Beyazlı ekipte kart cezası bulunan Gökhan Karadeniz ve Kubilay Sönmez ile sakatlığı süren Yasin Güreler’in kadroda yer alamayacağı, tedavisi devam eden Hamza Gür ve Dame Diop’un durumlarının netleşmediği kaydedildi.

Öte yandan Kulüp Yönetiminden yapılan açıklamada; alınan karar sonunda tüm spor müsabakalarının Nisan ayı sonuna kadar seyircisiz oynanacağı hatırlatılırken, taraftarların maç öncesi tesis ve stadyum çevresinde toplanmamaları ve alınan bu tedbirlere uyulması konusunda hassasiyet göstermeleri önemle rica edildi.

Grubunda zor günler geçiren 3. Lig temsilcilerimizden Erzinspor, bu haftayı Kızılcabölükspor deplasmanında geçirecek. Turuncu-Beyazlı ekip kente puan veya puanlarla dönmenin hesabını yapıyor. Yine ligin son sıralarında bulunan Payasspor ise sahasında Kozanspor’u ağırlayacak ve galibiyet için sahaya çıkacak. haftanın programı şöyle olacak: >>>>

Hatayspor-Cesar Grup Ümraniyespor
15 Mart 2020 Pazar Saat: 14.00
Antakya Atatürk Stadı
Kutluhan Bilgiç, Hüseyin Aylak, Bersan Duran

Kızılcabölükspor-Erzinspor A.Ş.
15 Mart 2020 Pazar Saat: 15.00
Kızılcabölük Semt Sahası
Mehmet Güngör, Burak Celep, Murat Şimşek

Payasspor-Kozanspor FK
14 Mart 2020 Cumartesi Saat: 15.00
Payas İlçe Stadı
Cihan Ölmez, Mustafa Yüksel, Umut İncili
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here