Körfez, Van’ı Ağırlayacak, Hatayspor İstanbul Deplasmanında!

0
112

spor haberleri9Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor, bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Van Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta sonu Bergama deplasmanında ağır bir yenilgi alan Turuncu-Mavili ekip, hafta sonu evinde oynayacağı Van BŞB maçından 3 puan çıkartarak moral bulmak istiyor.

Körfez ekibi, hafta boyunca çalışmalarını Teknik Direktör Ender Traş eşliğinde yaptı. Deneyimli Hoca Ender Traş, ligin bitimine az bir süre kaldığını hatırlatarak; “Kalan maçlarımızdan çıkaracağımız azami puanları almak istiyoruz. Devre arasında bütçemizin el verdiğince gerekli takviyeleri yaparak, ikinci yarı maçlarına daha iddialı girmeyi arzuluyoruz. Kentimizin takımını, tüm işadamlarımızın ve tüm İskenderunlu sporseverlerimizin desteklemesini istiyor ve bekliyoruz” dedi.

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla grupta alt sıralara doğru inen Hatayspor ise güçlü rakibi İstanbulspor ile deplasmanda oynayacağı maç için bugün sabah İstanbul’a gidiyor. Hafta başından bu yana Teknik Direktör Gürses Kılıç idaresinde hazırlıklarını sürdüren Bordo-Beyazlı futbolcular, son çalışmayı yaparak dinlenmeye çekildi.

Bugün sabah Hatay Havaalanından İstanbul’a uçacak olan Hatayspor kafilesi, konaklayacağı otele yerleşecek, öğleden sonra da bir ter idmanı yapacak. 2. Lig Beyaz Grupta oynadığı 13 maçta topladığı 31 puanla ikinci sırada bulunan İstanbulspor ile 11 puanlı Hatayspor arasında oynanacak maçın sonucu spor kamuoyunda merak edilmeye başlandı.

Öte yandan, Spor Toto 3. Lig’deki diğer temsilcilerimizden Payasspor, Orhangazispor’u konuk edecekken, Erzin Belediyespor, Cizrespor deplasmanında, Kırıkhanspor da Turgutluspor deplasmanında puan arayacaklar. Haftanın programı şöyle olacak: è

Körfez İskenderunspor-Van Büyükşehir Belediyespor

29 Kasım 2015 Pazar Saat: 13.00

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Oğuz Kaan Turan, Mesut Küçükarslan, Barış Akdağ

Payasspor-Orhangazispor

29 Kasım 2015 Pazar Saat: 13.00

Payas İlçe Stadı Stadı

Emre Abar, Volkan Akçit, Bersan Duran

Cizrespor-Erzin Belediyespor

29 Kasım 2015 Pazar Saat: 13.00

Şanlıurfa Gap Arena Stadı

Aykor Karaca, Mehmet Özkan, Kemal Bakırcı

Turgutluspor-Kırıkhanspor

29 Kasım 2015 Pazar Saat: 13.30

Turgutlu 7 Eylül Stadı

İsa Yücel Çırakoğlu, Rüştü Baykal, Onur Tanrıverdi

İstanbulspor A.Ş.-Hatayspor

29 Kasım 2015 Pazar Saat: 13.30

Bahçelievler İl Özel İdare Stadı

Hasbi Dede, Sedat Yavanoğlu, Serkan Çinar

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here