‘Körfez İskenderunspor’u Atağa Kaldırmak İstiyoruz’

0
115

Körfez İskenderunspor Yönetiminden Protokol Ziyaretleri

Körfez İskenderunspor Kulübünün oluşan yeni yönetimi nezaket ziyaretlerine devam ediyor. Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Kulu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Recep Soytürk’ü de makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti ve kendisine Turuncu-Mavili forma hediye etti.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyaret esnasında konuşan Başkan Kulu, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongre ile yeni yönetim kurulunun oluşturulduğunu ifade ederek; “Yeni yönetim kurulu üyelerimizin azim ve gayreti, yerel idarecilerimizin de desteği ile Körfez İskenderunspor’u tekrar canlandırmak ve atağa kaldırmak istiyoruz. Bu doğrultuda İskenderun’u hem genel anlamda hem de spor bakımından iyi bir şekilde temsil etmek arzusundayız” dedi.

Körfez İskenderunspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Kulu ve yönetim kurulu üyelerinin nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Kaymakam Soytürk ise iyi dileklerinden dolayı ziyaretçilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. İlçemizin kalkınması ve gelişmesi anlamında atılacak her müspet adımın imkânlar dâhilinde desteklenebileceğini ifade eden Soytürk, bu manada elde edilebilecek her başarının da tüm İskenderun’u mutlu ve onure edeceğini dile getirdi.

Körfez İskenderunspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Kulu ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı’yı da makamında ziyaret ederek, Turuncu-Mavili formayı hediye ettiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here