Körfez İskenderunspor’a Yeni Yönetim!

0
255

Kenti yıllarca 2. Ligde başarıyla temsil eden, ilgisiz ve sahipsizlikten Süper Amatör Ligine kadar düşerek kaderine terk edilen Körfez İskenderunspor’u yeniden ayağa kaldırmak için işadamı İsmet Kulu Başkanlığında yeni bir yönetim oluşturuldu.

Sahipsizliğe terk edilen Körfez İskenderunspor’a sahip çıkmak için kent esnafının da içinde bulunduğu gönüllü bir ekip harekete geçti. Körfez temsilcisinin süper amatör ligden üst liglere çıkması için kongreye gidilerek, işadamı İsmet Kulu başkanlığında yepyeni bir yönetim oluştu.

Körfez İskenderunspor’un Kulüp Başkanlığına getirilen işadamı İsmet Kulu, yeni yönetim kurulunu oluşturduklarını belirterek; “İskenderun’unuz Türkiye genelinde 81 il varsa 50 ilden büyük bir kent! Ancak baktığımızda İskenderunspor’umuz nereden nereye geldi? Amatör kümeye kadar düştü! Yönetim Kurulu arkadaşlarımızın el birliği ve basının da yardımıyla İskenderunspor’umuzu tekrar canlandırıp, güzel bir yere getirmek istiyoruz. Başta Valimiz, Kaymakamımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İskenderun Belediye Başkanımız olmak üzere büyüklerimizin yardımıyla İskenderunspor’umuzu tekrar canlandırmak arzusundayız” diye konuştu.

Kulüp Başkanı İsmet Kulu, başkanlığındaki yeni yönetim ve görev dağılımı ise şöyle oldu: Başkan Vekili Dr. Yavuz Selim Yıkıcı, As Başkanlar Selim Baysal, Dr. Akın Çan, Şube Sorumlusu Onur Gökçe, Mali Sekreter Hüseyin Boğa, Genel Kaptan Ali Ergüven, Tesisler Sorumlusu Ömer Özsüren, Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Sürer, Altyapı Sorumlusu Yardımcısı İrfan Aksoy.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here