Körfez İskenderunspor, Yayladağıspor’u 6 Golle Geçti

0
221

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginde zirve mücadelesi veren Körfez İskenderunspor, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahada yapılan karşılaşmada, Yayladağıspor’u 6-0 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Ahmet Yapıcı, Faik Karaoğlan ile Hasan Doğru’nun yönettiği karşılaşmada Körfez İskenderunspor’un gollerini İlkan Berberoğlu (3), Recep Öklü, Mehmet Faraç ile Sercan Avcı attı.

Geçmiş Olsun Mert Balcı

Öte yandan, oynanan Körfez İskenderunspor, Yayladağıspor müsabakasında misafir takım futbolcusu Mert Balcı’nın, rakibi ile girdiği mücadelede ayak kemiğinin çatladığı öğrenildi. Genç futbolcu Mert Balcı kardeşimize geçmiş olsun der, acil şifalar dileriz.

Dörtyol Belediyespor: 1 Defne 2013 Spor: 2

Amatör Küme Süper Liginde şampiyonluk hesapları yapan takımlar arasında yer alan Defne 2013 Spor ise Dörtyol 9 Ocak Stadında yapılan karşılaşmada Dörtyol Belediyespor’u 2-1 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Necmi Demir, Elçin Kaba ile Talha Zorver’in yönettiği karşılaşmada Dörtyol ekibinin golünü Ali İhsan Gaydan, misafir takım Defne 2013 Spor’un gollerini de Sezgin Yelmer attı. Alınan bu sonucun ardından Defne 2013 Spor puanını 11’e çıkarttı.

Arsuz Gözcülerspor Zirveye Göz Dikti 7-0

Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele eden Arsuz Gözcülerspor ise 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada her iki yarıda atılan gollerle Belen Belediyespor’u 7-0 mağlup ederek puanını 10’a çıkarttı. Arszu Gözcülerspor’un gollerini Cüneyt Deveci (3), Gökay Diril, Halil İbrahim Koyuncu, Kerem Palta ile Faruk Kulak attı.

Ekincispor, Dörtyol Esnafspor Karşısında 3 Puanı Kaptı 

Ligin diğer bir mücadelesinde Ekincispor, Dörtyol 9 Ocak Stadında yapılan karşılaşmada konuk olduğu Dörtyol Esnafspor’u 2-1 mağlup ederek önemli üç puanın sahibi oldu. Karşılaşmayı Hatay Bölgesi Hakemlerinden Hamit Basık, M. Münir Dadı ile Muhammet Ocakoğlu yönetirken, alınan bu sonucun ardından Dörtyol Esnafspor ile Ekincispor’un 5’er puanı bulunuyor.

Haftanın diğer karşılaşmasında da Armutluspor, Samandağspor’a 3-2 mağlup oldu. Samandağspor puanını 14’e çıkartırken, Armutluspor da 11 puanda kaldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here