Körfez İskenderunspor, Samandağspor’u Zor da Olsa Geçti: 4-3

0
299

Körfez İskenderunspor’u galibiyete taşıyan golleri Fırat Aksoy (2), Halis Aktuğ ile Evren Kolaç atarken, Samandağspor’un gollerini de Süleyman Şeb (2) ile Hüseyin Gündüz kaydetti.

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Ligine, Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında haftanın en önemli karşılaşmasında Körfez İskenderunspor, Samandağspor’u 4-3 mağlup etti.

Hatay Bölgesi hakemlerinden Ömer Yüzer, Onur Parlak ile Sadettin Arslan’ın yönettiği karşılaşmada Körfez İskenderunspor’un gollerini Fırat Aksoy (2), Halis Aktuğ ile Evren Kolaç atarken, Samandağspor’un gollerini de Süleyman Şeb (2) ile Hüseyin Gündüz kaydetti. Alınan bu sonucun ardından Körfez İskenderunspor puanını 36’ya çıkarttı.

Hatay Amatör Küme Süper Liginde haftanın diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle oldu: Belen Belediyespor: 3-Yayladağıspor: 2, Dörtyol Belediyespor: 3-Gözcüler Belediyespor: 2, Reyhanlı Belediyespor: 3-Defne 2013 Spor: 0 (Hükmen), Ekincispor: 0-Antakya FK: 8, Dörtyol Esnafspor-Armutluspor (Ertelendi).

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here