Körfez İskenderunspor, Reyhanlı Belediyespor’u 3 Golle Geçti

0
145

Hatay Amatör Küme Süper Ligi

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele eden Körfez İskenderunspor, ligin ilk haftasında Reyhanlı Belediyespor’u 3-1 mağlup etti. Reyhanlı temsilcisinin cezalı olmasından dolayı müsabaka Kırıkhan’da oynandı.

Körfez İskenderunspor’un gollerini 62 ve 82. dakikalarda Arif, 88. dakikada da Fatih atarken, Reyhanlı Belediyespor’un tek golünü ise Mehmet kaydetti.

Körfez İskenderunspor’un Başkanı İsmet Kulu ve yönetim kurulu üyeleri, takımlarını deplasmanda yalnız bırakmazken, iki takımında 3 puan parolasıyla çıktığı maç bol gollü geçti. Maçın başlamasıyla birlikte iki takımda gol bulmak için rakip kaleye yüklendi. Turuncu-Mavili ekip Körfez İskenderunspor, maçın her anında oyun üstünlüğünü elinde bulundurdu ancak golü kendi kalesinde gördü. 25. dakikada gelişen ani atakta, Mehmet takımını öne geçiren golü atarken, ilk yarı Reyhanlı ekibinin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya daha motive çıkan Körfez İskenderunspor’lu futbolcular, yönetimin ve taraftarın da desteğiyle yine oyun üstünlüğünü elinde tuttu. 62. dakikada Arif Özdemir’in golü ile beraberliği yakalayan Körfez İskenderunspor, rakip kaleye yüklenmeye devam etti. 82. dakikada yine Arif Özdemir’in ayağından gelen gol Turuncu-Mavilileri sevince boğdu. Dakikalar 88’i gösterirken sahneye çıkan Fatih Çengel, attığı golle maçın skorunu belirledi: 1-3.

Gittiği ilk deplasmanda rakibini net bir skorla yenerek 3 puanı hanesine yazdıran Körfez İskenderunspor, lige galibiyetle başladı ve moralleri en üst seviyeye çıkardı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)