Körfez İskenderunspor, Ofspor Maçına Hazırlanıyor

0
80

körfez iskenderunspor4İskenderun 5 Temmuz Stadında Cumartesi günü Ofspor’u konuk edecek olan Körfez İskenderunspor’lu futbolcular, Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu öncülüğünde maç hazırlıklarını sürdürüyor. Keçiörengücü karşısında kötü bir futbol oynadıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Kazım Aydın, bunun takımdaki 4 as futbolcunun eksikliğinden kaynaklandığını belirtti.

Takım oyuncularına idmanda moral ve motivasyon yükleyen Teknik Direktör Hünkaroğlu, bu hafta sonu evlerinde ağırlayacakları Ofspor’u eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor.

Alınan beklenmedik sonuçlar karşısında iyi bir takım oluşturulmadığı yönünde yapılan spekülasyonların gerçekleri yansıtmadığını dile getiren Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Kazım Aydın; “Takım olarak sadece Keçiörengücü karşısında kötü bir futbol oynadık. Çünkü takımda oynayan 4 as futbolcudan yoksun sahaya çıktık. Halil İbrahim Can sakat, bu hafta sonuna da yetişmeyebilir. Sol kanat oyuncumuz Emre Gümüşkaya sakattı, sakatlığı düzeliyor ama yine bu hafta sonuna yetişmeyebilir. Gökhan’da da idman eksiliği var. Oda düzeliyor. Erbay’da sakattı. Sakatlığı düzeldi. Bu hafta olmazsa haftaya kesin takımdaki yerini alacaktır.

Bu önemli futbolculardan yoksun olarak sahaya çıkıyorduk. Bunlar gerçekten iyi ve kaliteli futbolculardır. Bunların eksikliği bizi olumsuz yönde etkilemiştir. Yoksa gerçekten iyi bir takım oluşturduk. Ümit ediyoruz ki bu hafta sonu evimizde konuk edeceğimiz Ofspor karşısında bu eksiklerin en azından ikisi düzelir ve takımdaki yerini alır” dedi.

Başkan Aydın, 11 Ekim Cumartesi günü saat 15.30’da Ofspor ile yapacakları karşılaşmaya tüm sporseverleri davet etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here