Körfez İskenderunspor, Defne 2013’ü Tek Golle Geçti

0
472

Hatay Amatör Küme Süper Lig Heyecanı

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Ligine yapılan karşılaşmalarla devam edildi. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Körfez İskenderunspor, 2013 Defnespor’u 1-0 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Derviş Verimlibağ, Ahmet Deveci ile Abdullah Semerci’nin yönettiği müsabakada Körfez İskenderunspor’a üç puan kazandıran golü Mansur Diop attı.

Bir maç fazlası bulunan Körfez İskenderunspor topladığı 19 puan ile grupta gol averajıyla liderliği yükseldi. Turunu-Mavili ekip Körfez İskenderunspor’da Saruhan Kanat, oynadığı güzel futboluyla dikkatleri üzerine çekti.

Samandağspor: 1 – İskenderun Belediyespor: 1

Haftanın en önemli karşılaşmasında grup lideri Samandağspor ile İskenderun Belediyespor, Samandağ İlçe Stadında karşı karşıya geldi. Bu zorlu karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. Alınan bu sonucun ardından Samandağspor puanını 19’a, İskenderun Belediyespor ise 13’e çıkarttı.

Turuncu-Mavili ekip İskenderun Belediyespor’da Osman Eroğlu 64. dakikada, Aydın Can Işık da 71. dakikada kırmızı kart gördüler.

Günün diğer karşılaşmasında ise Yayladağıspor ile Arsuz Gözcülerspor 1-1 berabere kalarak haftayı birer puan ile kapattılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here