Körfez Futbol Turnuvası’nda Bakkallar ve Bayiler Odası Fırtınası

0
117

spor-turnuva91.Gurupta Asaşspor 10. puanla zirveye adım-adım yaklaşırken, 2.Gurupta Bakkallar ve Bayiler Odası 4’te 4 yaptı…

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından organize edilen ve 5 Temmuz Stadı Sentetik Sahada devam eden “1. Körfez Futbol Turnuvası” bol gollü ve heyecanlı geçiyor. Hafta sonu gerçekleştirilecek seçimler nedeniyle Perşembe ve Cuma günleri oynanan 4 karşılaşmada toplam 28 gol atılırken, Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası’nı 8-3 yenen Arsuz Belediyespor haftanın en farklı galibiyetini elde etti.

spor-turnuva10

Haftanın en önemli karşılaşmasında ise Asaşspor, güçlü rakibi Belen Kaymakamlığı’nı 3-2 yenerek zirveye bir adım daha yaklaştı. Haftanın diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle oldu: Bakkallar ve Bayiler Odası: 6-SMMMO: 2, Gökkuşağıspor: 3-Mknz. 39. Tugay Komutanlığı: 1.

Alınan bu sonuçların ardından haftayı galibiyetle kapatan Bakkallar ve Bayiler Odası 4 karşılaşmada 4 galibiyet elde etti ve zirvedeki yerini korudu. Asaşspor oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet 1 de beraberlik elde ederek topladığı 10 puanla zirve takibini sürdürdü. Galip gelen diğer takımlardan Arsuz Belediyespor’un 6, Gökkuşağıspor’un da 4 puanı bulunuyor.

spor-turnuva11

‘Bakkal Amcamıza Sahip Çıkalım’

“1. Körfez Futbol Turnuvasında” mücadele eden ve turnuvanın renkli takımlarından olan İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası futbol takımı bu haftaki karşılaşma öncesinde sahaya üzerinde “Bakkal Amcamıza Sahip Çıkalım” yazılı bez afişiyle çıktı. Bakkal Amcalara destek çağrısı karşılaşmaları izleyenlerce büyük destek gördü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here