Körfez Futbol Kulübü Maçı Hazırlıkları Sürüyor

0
45

İDÇspor’u Sakatlar Düşündürüyor

Ligin İkinci yarısının ilk kaçak bahis siteleri haftasında Gaziosmanpaşa deplasmanından 3 puan ile dönen ve geçen haftayı bay geçiren Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından  İskenderun Demir Çelikspor,   Pazar günü oynayacağı Körfez Futbol Kulübü maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Haluk Bulgurlu nezaretinde İsdemir tesislerinde çalışmalarını sürdüren İskenderun Demir  Çelikspor’da tüm futbolcular sahalarında oynayacakları maçta galibiyete odaklandı. Cezalı futbolcusu olmayan İDÇspor’da tek sıkıntı sakat futbolcuların maça yetişip yetişemeyecekleri.

Antrenman öncesi  futbolcularla  toplantı yapan  ve önemli iki maçı üst üste oynayacaklarını hatırlatan İskenderun  Demir Çelikspor Teknik Direktörü Haluk Bulgurlu, tüm futbolculardan özverili davranmalarını istedi. Bulgurlu sakatlıklara değinerek yaptığı açıklamada ise; “Önümüzde Körfez Futbol Kulübü ardından da Ofspor maçları var. Bu iki karşılaşmada bizim açımızdan zorlu geçecektir. Tüm futbolcularımız bundan dolayı  çalışmalarını titizlik içerisinde yapmalılar ki sakat futbolcularımız çoğalmasın. Çalışmalarımızı her iki maçtan galip gelmek adına yapıyoruz” dedi.

Kulüp Basın Sözcüsü Cihan Önal ise Pazar günü 13.30’da 5 Temmuz  Stadında Körfez Futbol Kulübüyle karşılaşacak olan İDÇspor’da 3 futbolcunun sakat olduğunu, cezalı futbolcunun ise bulunmadığını belirtti. Önal; “Körfez maçı öncesinde Salih, Mert ve İbrahim’in sakatlıkları sürüyor. Sakat futbolcularımızın  durumu  kritik ancak bu üç futbolcumuzun Pazar günü oynayıp oynamayacaklarına doktorlarımız karar verecek. Bu arada karşılaşma öncesinde takımımızda cezalı futbolcu bulunmamaktadır” diye konuştu.

İDÇspor Taraftarlar Derneğinden yapılan açıklamada ise tüm taraftarlar, centilmenlik içerisinde İskenderun Demir Çelikspor’u desteklemek için 5 Temmuz Stadına davet edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here