Körfez, Bayburt’tan Eli Boş Döndü

0
190

körfez iskenderunspor (50)Bayburt Grup Özel İdare: 3 – Körfez İskenderunspor 0

Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor, Bayburt Genç Osman stadında yapılan karşılaşmada Bayburt Grup Özel İdare Spor’a 3-0 mağlup oldu. Semih Güner, Ümit Kaya ile İsmail Taygun Tasalı nın yönettiği karşılaşmada ev sahibi Bayburt Grup Özel İdare’nin gollerini 28. dakikada Yunus Emre Yalçın, 39. dakikada Uğur Karakoç ile 75.dakikada Oltan Karakullukçu attı.

İkinci devrenin 2. maçında Körfez İskenderunspor, Bayburt Grup İl Özel İdare Gençlik Spor’a konuk oldu. Ev sahibi ekip, 3 puanı 3 golle aldı. Karşılaşma Genç Osman Stadyumunda, kaygan ve sert zeminde oynandı.

körfez iskenderunspor (51)

Maçın ilk 20 dakikasında vasat bir futbol sergilenirken, ev sahibi ekip 28. dakikada gole ulaştı. Yunus Emre Yalçın’ın ayağından gelen golle rahatlayan Bayburt temsilcisi, bu golün ardından maçın kontrolünü de ele geçirdi. Golün ardından baskısını iyice artıran Bayburt Grup, 37. dakikada ise Uğur Karakoç’un kafa golüyle farkı 2’ye taşıdı.

İlk yarının sonunda bu skorla soyunma odasına giden Bayburt Grup ikinci devreye de iyi başlayan taraf oldu. Oltan Karakullukçu 75. dakikada takımının 3. golünü atarak, skoru belirleyen isim oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here