Koray Kurt Payasspor’da!

0
463

Spor Toto 3. Liginde mücadele eden temsilcimiz Payasspor’da yönetim, Teknik Direktörlüğe Semih Tokatlı’nın getirilmesinin ardından transfer çalışmalarına da ağırlık verdi. Kulübün transfer komitesi üyesi Derman Gözükara Koray Kurt ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi. Gözükara yaptığı açıklamada; “Geçmiş sezonlarda takımımızın formasını giyen, oynadığı futboluyla beğenimizi kazanan ve Sancaktepe’de şampiyonluk gören 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Koray Kurt ile 2 yıllık sözleşme imzaladık” dedi.

Daha önce aralarında Kastamonuspor, Adana Demirspor, Çankırısor, Konya Anadolu Selçukluspor, Tarsus İdman Yurdu, Sancaktepe ile Bayburt Özel İdarespor’un da bulunduğu çok sayıdaki takımda forma giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Koray Kurt, Payasspor taraftarlarınca da sevilen bir futbolcu. Koray Kurt, U-16’da 2, U-17’da 7, U-18’de 10, U-19’da 15 kez olmak üzere toplam 34 kez Türk Milli takımımızın formasını giydi.

Payasspor ile Koray Kurt arasındaki sözleşme imza töreninde Teknik Direktör Semih Tokatlı ile Menejer Alaattin Doğan’da hazır bulundu.

Yönetim Kurulu ve Yeni Logo Tanıtıldı

Öte yandan, Payasspor’un yeni yönetim kurulu belirlenirken, takımın yeni logosu da basın mensuplarına tanıtıldı. Kulübün yeni yöneticileri şöyle açıklandı: Başkan Osman Tufan, Başkan vekilleri Ali Eker, Osman Oğuzhan Çolak, As Başkanlar Adnan Alkış, Ayhan Günay, Recep Yener, Cihan Önal, Genel Kaptan Bekir Tufan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ercüment Büyükavşar, Mehmet Aslan, Ahmet Uğur Memili, Osman Uzan, Hamza Salih Ak, Hazife Soysal, Gökhan Akel, Taner Kendir, Serkan Selçuk, Mehmet Bülbül, Kadir Başbuğ, Derman Gözükara.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here