Kolluk Görevlilerinden, Uyuşturucu Maddeye Geçit Yok

0
54

Arsuz ve Reyhanlı’da uyuşturucu madde üreten ve satanlara yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonlar sonunda yakalananlar göz altına alındı.

‌Arsuz İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Akçalı Mahallesinde ikamet eden C.G. isimli şahsın evinin bahçesinde kenevir ektiği bilgisi alındı. Konuyla ilgili Jandarma Suç Araştırma Timleri ile birlikte yapılan arama sonucunda, boyları 30 ila 80 cm. arasında değişen 174 kök kenevir bitkisi ile 115 litre boğma olarak tabir edilen kaçak rakı ele geçirilirken, şüpheli C.G. gözaltına alındı.

Reyhanlı’da Uyuşturucu-Uyarıcı Madde Ticareti

Öte yandan, Reyhanlı Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ekipleri ile İstihbarat Grup Amirliği ekipleri de ortak bir çalışmaya imza attı.

Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde, Reyhanlı Göl kavşağında durdurulan bir araç içerisinde bulunan B.C.D. ve D.Ç. isimli şahıslar yakalandı. Şahıslardan; 6 parça halinde 6.000 adet Captagon hap, 1 adet 7×65 mm çapında ruhsatsız Browning marka tabanca, 8.000 ABD Doları ile çanta içerisinde de 90 parça halinde 90.000 adet Captagon hap ele geçirildi.

Ele geçirilen toplam 96.000 adet Captagon hap ile ilgili 3 kamu görevlisi yakalanırken, yakalanan beş şahıs da haklarında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti yapma suçundan işlem yapılmak üzere gözaltına alındı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here