Kısa-Kısa Spor Turu…Kısa-Kısa Spor Turu

0
120

spor haberleri2Baş; “Ekibimi Avrupa’da Görmek İstiyorum”

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL)’nde ilk yarıyı 9 galibiyet 4 mağlubiyet ile üçüncü sırada tamamlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi bayan basketbol takımının baş antrenörü Ekin Baş, ekibini önümüzdeki sezon Avrupa arenasında görmek istediğini belirtti. Başarılarının anahtarını da anlatan Baş; “Ligdeki yabancı kuralı değişikliği takım kimyası olgusunu öne çıkardı ve mütevazı bütçeli takımlarda başarıya ulaşmasında katkısı oldu. Bu başarımızı lig sonuna kadar sürdürüp bu yıl Avrupa’da mücadele etmek istiyoruz” diye konuştu. Baş, ekibe iki oyuncu takviyesi yapma ihtimallerinin olduğunu da ifade etti.

Kırıkhanspor Devre Arası Kampını Tamamladı

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcilerinden Kırıkhanspor’un Antalya Lara Kervansaray Oteli tesislerinde Teknik Direktör Ali Eren nezaretindeki kamp çalışmaları tamamlandı. Otelden ayrılan futbolcular, dün gece saatlerinde uçakla Hatay Havaalanına gelerek, Kırıkhanspor tesislerinde kampa çekildiler. Kırıkhanspor, Spor Toto 3. Lig 1. Grupta ikinci devrenin ilk maçında Cizrespor ile oynayacak. Cizre temsilcisi ile oynanacak olan ikinci yarının ilk maçı Pazar günü Adıyaman Atatürk Stadında saat 13.00’te başlayacak.

Erzin Belediyespor’da 2 Transfer Daha Yaptı

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Hatay temsilcimiz Erzin Belediyespor, ikinci yarı öncesinde kadrosuna iki futbolcuyu daha kattı. Kulüp Genel Kaptanı Erdal Gürsoy’un verdiği bilgilere göre, Turuncu-Beyazlı ekip Erzin Belediyespor, ikinci yarı maçları öncesinde Sandıklıspor’dan Mizgir Demir ile Eskişehirspor’dan İbrahim Öner’i kadrosuna kattı.

HBB Erkek Voleybol Takımı Galibiyet Peşinde

Türkiye Erkekler 2. Ligi B Grubunda mücadelen eden ve ortaya koyduğu mücadele ile büyük beğeni toplayan Hatay Büyükşehir Belediyesi Erkek Voleybol takımı, 14. hafta müsabakasında Genç Kafkarsspor’u evinde konuk ediyor. 9 Ocak Cumartesi günü (yarın) saat 12.00’de Antakya Kapalı Spor Salonunda Genç Kafkarsspor ile karşılaşacak olan temsilcimiz, galibiyet serisi yakalayarak Hatay’a yeni bir sevinç yaşatmanın hesaplarını yapıyor. Ligin başlamasından bu yana oynadığı 12 maçın 10’undan galibiyetle ayrılan temsilcimiz, averaj ile ligde üçüncü sırada yer alarak zirve yarışını sürdürüyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here