Kısa-Kısa Asayiş Haberleri

0
73

asayiş haberleri1350 Kiloluk Beton Bloğunun Altında Ezilerek Can Verdi

Karaağaç Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerindeki bir inşaatta meydana gelen iş kazasında, üzerine beton kiriş düşen 34 yaşındaki inşaat işçisi Musa Yiğit, hayatını kaybetti. Çalıştığı inşaatta 3 arkadaşı ile birlikte lento diye tabir edilen ve kapı üzerlerinde kiriş olarak kullanılan beton bloku kaldırmaya çalışan Musa Yiğit, yaklaşık 350 kilo ağırlığındaki beton blokun üzerine düşmesi sonucu ezilerek feci şekilde can verdi.

Denize Giren Gencin Kıyıda Cesedi Bulundu

Erzin ilçesinde, arkadaşlarıyla denize girdikten sonra kaybolan 15 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu. Edinilen bilgiye göre, Osmaniye’nin Düziçi ilçesinden komşuları ile Erzin’e bağlı Burnaz Aile Plajı’na gelen ve komşularının çocukları ile serinlemek için denize giren Alper Çiftçi (15) kayboldu. Komşuları ve plajda bulunan vatandaşlar tarafından yapılan aramaya rağmen Çiftçi bulunamadı. Olayın jandarmaya bildirilmesi üzerine geniş çaplı arama yapıldı. Alper Çiftçi’nin cesedi, olay yerinden yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta kıyıda bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaçakçılıkta Kullanılan Sondaj Makinesi Ele Geçirildi

Reyhanlı ilçesinde Suriye sınırında, akaryakıt kaçakçılığında kullanıldığı değerlendirilen tank tipi paletli 2 sondaj makinesi ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, güvenlik güçleri, Suriye sınırındaki akaryakıt kaçakçılarına yönelik kontrollerde, biri elektronik olmak üzere tank tipi paletli 2 sondaj makinesi ele geçirdi. Elektronik sistemle çalışan, ağırlı 3 ton, boyu 7 metre olan makinenin, yerin altına 1 kilometre boru hattı döşeyebildiği belirtildi.

Payas’ta 975 lt Kaçak Akaryakıt Ele Geçirildi

Payas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde Sanayi Sitesi içerisinde kapalı kasa kamyonet içerisinde 65 litrelik bidonlar halinde toplam 975 litre Gümrük Kaçağı akaryakıt ve bu akaryakıtı başka depolara aktarmak için kullanılan elektrikli dinamo sistemi yakalandı. Araç içerisinde bulunan S.E gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğündeki İşlemlerinin ardından Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here